vineri, 12 octombrie 2012

pentru chocoholici: prospero

sursa foto
De câte ori vin în Timişoara încerc pe cât posibil să mă opresc la Prospero. Nu reuşesc tot timpul, dar atunci când ajung într-una dintre cafenelele Prospero mă relaxez în sfârşit. Cafea e minunată, de atmosferă ce să mai zic, iar prăjiturile te privesc din vitrină şi te îndeamnă care mai de care mai să le încerci "fustiţa". 

Aseară pe la vreo 8 şi ceva, m-am târât în oraş pentru un concert The Case. Nu eram într-o stare prea bună şi mi-am zis că ceva dulce şi ceva prieteni n-au cum să strice. Despre The Case v-am mai povestit aici. Imediat ce am să primesc pozele de la concert discutăm mai pe larg şi despre ei. Dar amu să ne întoarcem la irezistibila ciocolată. Chiar aşa se numeşte minunea din poză pe care am degustat-o aseară. Ador mousse-ul de ciocolată, iar prăjiturica asta avea din plin. Era moale, pufoasă, cremoasă, dulcică, ciocolătoasă, irezistibilă, ce mai! 

Sfatul meu prietenesc este să încercaţi de fiecare dată altceva. Aveţi de unde alege, sunt minuni pe toate gusturile şi ... dietele. Enjoy dacă sunteţi în zonă!

2 comentarii:

Oana spunea...

Asa ceva inca nu am incercat de la ei, dar m-au dezamagit rau cu unele chestii sarate. Ori fac chestii foarte buna (branzoaica cu branza dulce - mmmmmm) ori foarte proaste (rulouri cu branza). Dar o sa incerc si asta, ca o vad tot timpul. :-)

Diana spunea...

Really? Eu nu am mancat inca chestii sarate. Am cumparat doar paine si dulciuri... Am fost multumita de ambele... Anyway, te cred pe cuvant! N-am sa incerc rulourile cu branza.

Trimiteți un comentariu