joi, 7 iulie 2011

ce şi pe cine citesc ... pe net

Mă chinui de trei zile să termin postarea asta şi nu reuşesc. Din fericire, lucrez mult şi lucrez ce-mi place, deşi sunt undeva între viaţă şi moarte din pricina oboselii. Am avut şi mult de umblat ca să rezolv probleme pe care doar instituţiile statului pot să le pună, dar până una alta, printre picături, şi oarecum până târziu în noapte, am reuşit să şi traduc din cărticica pe care am primit-o spre românizare. Aşadar, postul de astăzi este despre cei pe care îi hărţuiesc cu clickuri pe net. Adicătelea pe cine citesc toată ziulica când sunt cu nasul în calculator. Aveţi mai jos o listă oarecum completă cu bloguri, site-uri şi alte alea...Poate mai îmi daţi şi alte idei, le aştept cu mare drag!

O urmăresc zilnic pe draga mea tomată de la Timişoara, pe blogul ei extrem de personal şi incredibil de subiectiv http://www.tomatacuscufita.com/
O mai citesc pe Cristiana cu http://prin-ochii-mei-lumea.blogspot.com
Intru des şi la Victor Ciutacu pe http://www.ciutacu.ro/. Citesc ziarul la http://www.zvj.ro/ şi pe http://www.dilemaveche.ro/.

Sunt abonată la mai multe bloguri şi site-ri de edituri tocmai ca să fiu la zi cu tot ce se petrece în lumea cărţilor, să aflu ce apare nou, cine şi ce a mai scris, ce e recomandat să citesc şi, mai ales, cine recomandă. Citesc de foarte multe ori recenziile altora (pe care le şi primesc pe mail) pe http://www.bookblog.ro/ sau pe http://www.teacup.ro/. Intru mai tot timpul pe  http://www.carturesti.ro/ şi vizitez cât de des pot librăriile din Timişoara. Sunt abonată la mailurile câtorva edituri, cum ar fi  http://www.polirom.ro/, http://www.humanitas.ro/. Primesc mailuri şi de la mai noua librărie  http://www.elefant.ro/, care are mai tot timpul oferte bune la cărţi. 

Pentru retete mă inspir mereu de pe blogul Laurei Adamache (http://adamache-laura.blogspot.com/), absolut toate reţetele pe care le-am încercat de la ea au reuşit, de pe blogul Ioanei http://www.e-retete.ro/, de pe http://www.bucatarmaniac.ro/ sau de pe http://ciushca.blogspot.com/.

Deşi nu sunt a fashion addict, intru des pe blogul Danei Rogoz. Are un stil foarte fresh şi dă sfaturi de tot felul danarogoz.onemagazine.ro/. De la ea de pe blog, am ajuns la Emily şi blogul ei http://cupcakesandcashmere.com/.
Şi ca "a guilty pleasure" intru pe http://www.romanianbrands.com/living_in_RO_colors/ să văd ce cadouri au revistele în fiecare lună, aşa ştiu exact ce şi când trebuie să-mi cumpăr. 

Am să mai revin şi cu altele... Din păcate, sunt foarte pe fugă. Aşadar, citiţi şi vedeţi ce vă place.

4 comentarii:

Tomata cu scufita spunea...

Vai, tu, iti multumesc mult pentru apreciere. :* Si eu intru la tine cat de des pot si chiar daca nu comentez, imi place ce scrii. :)

In al doilea rand, multam mult pentru linkul de la romanian brands. ;)) si pe mine ma intereseaza ce cadouri au revistele in fiecare luna. :P

Cristiana spunea...

săru'mâna mult! chiar mă bucur de câte ori îmi spune cineva că mă citeşte, înseamnă că nu scriu şi fac tot ce fac chiar degeaba :) . Dacă nu ai observat, te am la blogroll. Îmi place mult simplitatea cu care scri, te admir din punctul ăsta de vedere.
Mult succes cu blogul, mai aterizez şi eu pe aici din când în când!

Adriana spunea...

Ne bucuram mult sa te avem aproape :) Multumim de mentionare.

Mimoza spunea...

avem cam aceeasi lista :)

Trimiteți un comentariu