luni, 19 septembrie 2011

dai carte, ai parte ... la diverta

Diverta - pentru fiecare carte pe care o donezi primesti o reducere de 20% la o carte nouaAm intrat zilele trecute într-o librărie Diverta şi am văzut un banner ce promova o reducere de 20 %la cărţi. Am cercetat puţin pe internet şi iată ce am găsit pe site-ul www.ghidoferte.ro.

La Diverta in cadrul campaniei nationale “Dai carte, ai parte!” beneficiezi de discounturi de 20% la toate cartile editurilor partenere (Grup Editorial Corint, House of Guides, Trei, Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Art, Pandora M, Injoy Books).
Cum functioneaza? In schimbul unei carti vechi primesti un cupon de reducere de 20% din pretul recomandat de editura, pentru o carte noua, pana pe 31 octombrie.
Voucherele de discount nu se cumuleaza pentru achizitia unui titlu (adica pentru fiecare carte pe care vrei sa o cumperi mai ieftin trebuie sa donezi si tu una) si pot sa fie folosite in termen de 15 zile de la acordare.
Pe langa faptul ca iesi mai ieftin, capeti si sentimentul ca faci o fapta buna deoarece cartile ce vor fi donate urmeaza a fi directionate catre bibliotecile unor scoli din orasele in care se desfasoara campania, cat si catre centre de copii si batrani.

Poftă mare la citit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu