marți, 19 iunie 2012

2 ani de blog cu concurs

 La mulţi ani!!!!!!

CONCURS ÎNCHIS !
 
Dragul meu blog face 2 anişori! Aşa cum am spus şi ieri evenimentul trebuie cumva marcat. Prin urmare, m-am gândit că v-ar face plăcere să şi câştigaţi ceva dacă tot e sărbătoare în căsuţa mea de scorţişoară. 

Tot ce aveţi de făcut este să scrieţi un comment la această postare din care să pricep eu ce aţi vrea să citiţi mai des aici, să fie oare mai multe posturi despre cărţi, mai multe reţete, mai multe despre nutriţie, mai multe despre muzică, mai multe despre viaţa mea de zi cu zi, ce să fie, ce să fie??? Sau poate că sunteţi mulţumiţi de ceea ce citiţi momentan... Oricum ar fi trebuie să ştiţi că aveţi la dispoziţie cam o săptămână începând de azi. În 26 iunie vom afla la cine merge premiul acestui aşa-zis concurs.

Alegerea "câştigătorului" se va face cu neobositul random.org tocmai ca să nu fie vreo discuţie. 

Premiul, dacă se poate numi aşa, va fi o lumânare handmade cu aromă de vanilie marca ceratishop, mai exact cea de mai jos.


Spor !!!!


4 comentarii:

Natural spunea...

La Multi Ani si spor in continuare. Eu sunt interesat de subiectele legate de nutritie.

Erika S. spunea...

La multi,multi ani ! Am lipsit vreo doua saptamani, rupta de lume, asa ca am ratat concursul, dar de citit oricum te citesc. Pentru mine toate articolele tale contin ceva nou si interesant. Asa ca, keep going !!!

Diana spunea...

Draga Erika, iti multumesc! Imi pare rau ca nu ai prins concursul. Dar nu-i nimic, vor mai fi si altele.

Diana spunea...

Draga Daniel (Natural) iti multumesc ca ai trecut pe aici. Lumanarica este deja pe drum... Enjoy!

Trimiteți un comentariu