miercuri, 17 aprilie 2013

sandwich cu avocado




Mănânc avocado destul de des. Fie pun de un guacamole la ceas de seară, fie îl amestec cu alte ingrediente prietene într-un bol mare de salată. Se ştie despre el că are un conţinut mare de grăsimi, că este bogat în potasiu şi vitaminele B,E şi K, are cel mai mare conţinut de fibre dintre fructe, iar uleiul de avocado este foarte bun pentru piele, fiind renumit pentru proprietăţile sale anti-îmbătrânire.

Mi-am dat seama că tartinele mele cu avocado s-ar transforma în nişte sandwich-uri binevenite în drumurile mele tot mai dese din ultima vreme. Avem nevoie de un avocado, 2 căţei de usturoi (sau mai mulţi, depinde de dorinţe), ulei de măsline, 2-3 roşii cherry şi puţină sare. 

Cum procedăm? Păi, foarte simplu: după ce prăjiţi bine feliile de pâine, frecaţi-le cu un căţel de usturoi. Stropiţi-le uşor cu ulei de măsline, puneţi felii blânde de avocado şi roşii cherry. Şi gata! Sinceră să fiu nu cred că am mâncat un sandwich mai bun. Enjoy!

2 comentarii:

Kadia spunea...

Ce idee buna! Si eu descoperit avocado cu vreo cativa ani in urma si de atunci am mereu in casa macar unul, dar pana n-am incercat sa-l pun pe paine.

Diana spunea...

Sa incerci! E chiar foarte bun!

Trimiteți un comentariu