luni, 26 decembrie 2011

de crăciun

Nu m-am apropiat de calculator vreo trei zile, dacă nu chiar patru. M-am rupt de tot şi de toate. Mi-a prins bine, dar mai e loc. Cel puţin pentru mine. Am petrecut ajunul, ca de obicei, în familie. Am lăsat pregătirile aproape în întregime în grija mamei mele. Nu ştiu de ce, dar anul ăsta pur şi simplu nu m-am aruncat la nimic. În afară de cozonac, ciocolată de casă şi alte câteva mărunţişuri dulci, nu am gătit nimic. Deci, nu prea am cu ce să mă laud din punctul ăsta de vedere.

Rămân în continuare fidelă bradului de Crăciun, decoraţiunilor, luminiţelor, cozonacului, întregii atmosfere festive, rămân în continuare pe setări de sărbătoare şi încerc să trăiesc "pisiceşte" ( a se citi tolănită la căldură) aceste câteva zile. Sper să şi reuşesc. Mi se adună tot felul de chestii "de făcut", mă tot loveşte acel "trebuie" pe care mă tot zbat să-l scot din vocabularul meu de adult.

M-am tot gândit zilele astea să-mi petrec revelionul în linişte, acasă, în pijama. Altfel l-am încercat deja şi nu m-a satisfăcut niciodată pe deplin. Pe de altă parte, anul ăsta parcă nici nu prea am poftă de agitaţie. Voi?

1 comentarii:

Tomata cu scufita spunea...

oh, revelionul pe care mi-l doresc eu dintotdeauna si inca nu l-am avut e o vacanta la munte cu o gasca faina de prieteni (pe care inca n-o am), cu multa distractie si multa harmalaie. dar cine stie daca l-oi mai avea... ca timpul trece si tot mai putin chef de party am :( inca nu stim ce facem anul asta de Revelion...

Trimiteți un comentariu