duminică, 5 iunie 2011

cine eşti... pe tocuri !

 Încep postarea prin a mărturisi că nu sunt una dintre curajoasele călătoare pe tocuri, dar m-am gândit să scriu totuşi despre asta, tocmai pentru că foarte multe dintre doamne merg pe tocuri doar ca să ne doară pe noi, spectatorii, ochii. Ei bine, ca să înţelegeţi ce vreau să spun, faceţi un studiu de piaţă, uitaţi-vă pe stradă, în jurul vostru, analizaţi puţin actriţele şi, mai ales, jocul lor... Multe femei dau dovadă de atâta sârguinţă şi ambiţie când folosesc pantofii cu toc de parcă n-ar mai fi considerate femei cu acte în regulă dacă n-ar avea această avere în picioare. Problema este nu neapărat că poartă pantofi cu toc, ci CUM îi poartă. De foarte multe ori, mă trezesc privind o doamnă ce ară trotuarul cu pasul ei înfipt sau o tânără ce lăcrimează mut din pricina unor torturi cu tocuri.
Nu înţeleg şi n-am să înţeleg niciodată de ce atâta chin. Dacă nu ştii să te foloseşti de aceşti  pantofi, dacă nu ştii să mergi în lume cu ei, nu te mai "sufoca". Nu eşti nici mai frumoasă dacă te schimonoseşti de durere şi nici mai sexy dacă mergi de parcă ai ara pământul. 
Personal, nu port pantofi cu toc decât la ocazii. Şi atunci nu mă reped să port nişte tocuri de nu ştiu câţi centimentri, ci doar ceva comod şi elegant. Dacă stau să mă gândesc, probabil că pantofii cu toc m-ar avantaja (asta pentru că sunt mai zdupeşă de felul meu - hi,hi,hi), dar asta nu înseamnă că aş alege să mă împăunez cu tălpi de elefant dacă nu ştiu să le folosesc. 
Dragele mele, decât să suferiţi pe picioroange, mai bine zâmbiţi purtând tacticos şi "la modă" nişte balerini! 
Aveţi mai jos şi o "explicaţie" referitoare la eventualele problemele de sănătate ce pot apărea ca urmare a portului de încălţări cu toc...
 

1 comentarii:

Anonim spunea...

as vrea sa te anunt ca pentru femei este recomandat sa poarte un toc de 5 cm, cica e corpul intr-o pozitie mai buna. :)

Trimiteți un comentariu